Τελικός UEFA Champions League και ΝΒΑ Playoffs στην COSMOTE TV

Ποικιλία σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο υπάρχει και αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV με τον τελικό UEFA Champions League και ΝΒΑ Playoffs να κλέβουν την παράσταση.

propoli

Τι θα δείτε

Στα αθλητικά δρώμενα, τα βλέμματα των φαν του ποδοσφαίρου στρέφονται στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ που μεταδίδεται ζωντανά στην COSMOTE TV, το Σάββατο 26/5, στις 21.45 (COSMOTE SPORT 1HD). Οι συνδρομητές, μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final» (COSMOTE SPORT 1HD) θα έχουν στη διάθεσή μέχρι και την ημέρα του τελικού, όλες τις πληροφορίες για τους δύο φιναλίστ, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα .

Οι φίλοι του μπάσκετ, δεν χάνουν και αυτή την εβδομάδα τα ΝΒΑ Playoffs που προβάλλινται ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD. Το Σάββατο 26/5, οι Καβαλίερς υποδέχονται τους Σέλτικς για την 6η μεταξύ τους αναμέτρηση (03.30), ενώ οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά τη Δευτέρα 28/5 (03.30). Την Παρασκευή 25/5 οι Ρόκετςφιλοξενούν τους Ουόριορς (04.00), ενώ διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους την Κυριακή 27/5 (04.00) και την Τρίτη 29/5 (04.00).

Loading