Ο Τζον Σνόου ζητά συγγνώμη για το τέλος του Game of Thrones! (vd)

Οι περισσότεροι fans του Game of Thrones απογοητεύτηκαν τόσο από το τέλος της θρυλικής σειράς, όσο και από την 8η σεζόν συνολικά, γεγονός που… υποχρέωσε τον Τζον Σνόου να ζητήσει συγγνώμη!

propoli

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αυτός που απολογήθηκε για το τέλος της σειράς δεν είναι ο ηθοποιός Κιτ Χάριγκτον, αλλά ο… χαρακτήρας που υποδύθηκε στη σειρά!

Πώς γίνεται αυτό; Κάποιοι πήραν το video της ομιλίας του Τζον Σνόου στη σκηνή όπου το Γουίντερφελ καίει τους νεκρούς του και… αντικατέστησαν τα λόγια του πρωταγωνιστή με… άλλα, στα οποία… ζητά συγγνώμη για την προχειρότητα και τα λάθη στα τελευταία επεισόδια της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής.

«Συγγνώμη που σπαταλήσαμε το χρόνο σας. Συγγνώμη που δεν μάθαμε τίποτα από το φινάλε του Lost. Έχω περισσότερες ατάκες σε αυτό το video απ’ ό,τι σε ολόκληρη την όγδοη σεζόν. Όταν το ποτήρι από τα Starbucks είναι το μικρότερο λάθος που έχεις κάνει, ξέρεις ότι τα έχει σκ…τώσει. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Συγγνώμη που γράψαμε τη σειρά μέσα σε έξι μέρες ή κάτι τέτοιο. Τώρα, ας κάψουμε το σενάριο της όγδοης σεζόν και ας την ξεχάσουμε για πάντα. Γ…α την όγδοη σεζόν!», εμφανίζεται να λέει ο Τζον Σνόου στο μονταρισμένο video.

Δείτε όσα (δεν) είπε ο Τζον Σνόου για το τέλος του Game of Thrones:

Loading