Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για τον τελικό του Champions League

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή του UEFA Champions League λαμβάνει χώρα το Σάββατο 1/6 στη Μαδρίτη και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα την παρακολουθήσουν ζωντανά στο COSMOTE SPORT 1HD (22.00), μαζί με την ολοκληρωμένη κάλυψη της δημοσιογραφικής ομάδας των COSMOTE SPORT καναλιών. Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί παράλληλα και στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

propoli

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι πριν από τη σέντρα του αγώνα μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο και θα παρακολουθήσουν τις αφίξεις των αποστολών, ενώ μέσω ζωντανών συνδέσεων με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στην ισπανική πρωτεύουσα Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Αντρέα Παλομπαρίνι, θα ενημερωθούν για τις ενδεκάδες και θα μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν οι δύο ομάδες παραταχθούν στο “Metropolitano”.

Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκεται και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Τάκης Φύσσας, ο οποίος θα κάνει τις δικές του προβλέψεις για τον νικητή. Επίσης, στο «UEFA Champions League Final» θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις μεγάλων άσων του παρελθόντος, αφιερώματα στις φετινές πορείες των δύο ομάδων, βίντεο με όλες τις ανατροπές της σεζόν και ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις των δύο προπονητών Γιούργκεν Κλοπ και Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Στις 22.00 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν τον αγώνα και αμέσως μετά την απονομή θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς η εκπομπή «UEFA Champions League Final» θα συνεχιστεί με πλούσιο, αποκλειστικό ρεπορτάζ, ζωντανή εικόνα από Λονδίνο και Λίβερπουλ με τις αντιδράσεις των οπαδών των δύο ομάδων, ανάλυση του τελικού από τον Τάκη Φύσσα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και όλο τον απόηχο από τα social media.

Loading