Τι θα κάνει ο ΑΝΤ-1 με τον Γιώργο Λιάγκα;

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες που αφορούν το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

propoli

Ο παρουσιαστής έχει ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο παραμένει ανενεργός. Θυμίζουμε ότι το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν τον βρήκε να παρουσιάζει το «Late Night» το οποίο όμως διακόπηκε τον Δεκέμβριο.

Στη συνέχεια τον είδαμε σε θέση κριτή στο «Dancing with the Stars» όμως ακόμη παραμένει άγνωστο αν τη νέα σεζόν θα έχει εκπομπή.

Δεν πάει Σαββατοκύριακο

Πρόσφατο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε ότι στα σχέδια του καναλιού είναι ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα μάλιστε με το ίδιο δημοσίευμα η Δούκισσα Νομικού είχε απορρίψει την σχετική πρόταση που της έκανε το κανάλι για τη συγκεκριμένη ζώνη.

Ωστόσο όπως αναφέρει στο blog του ο Γρηγόρης Μελάς αυτό δεν ισχύει. Όχι μόνο δεν έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα για το πρωινό του Σαββατοκύριακου αλλά δεν έχει καν συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει στον «πάγο» αφού αναζητείται ακόμη το κόνσεπτ της εκπομπής που θα μπορούσε να υποστηρίξει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην τον δούμε σε εκπομπή το πρώτο μισό της σεζόν.

Loading