Τι κοινό έχουν Λιάγκας, Σπυροπούλου και Τσαπανίδου;

Είναι οι παρουσιαστές που αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα το καλοκαίρι.Tα συμβόλαια που είχαν με τα κανάλια που συνεργάζονταν έληξαν και βρίσκονται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης.

propoli

Βέβαια πρέπει να πούμε ότι δεν αποκλείεται στη λίστα αυτή να βρεθούν και παρουσιαστές του ALPHA. Στο κανάλι της Κάντζας θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα συμβόλαια και δεν αποκλείεται να βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Μετά από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου. Η εκπομπή που παρουσίαζε ο πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά την περσινή σεζόν διεκόπη και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρέθηκε στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Κάπως έτσι ήρθε και το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι.

Στο Μαρούσι αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την οψιόν ενός χρόνου που είχε το συμβόλαιό του κι έτσι ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί το επόμενό του βήμα.

Ήδη πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα πολιορκείται από το Open. Όπως έχει γραφτεί το έχει προταθεί εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού σε στυλ infotainment, που είναι κάτι που ξέρει καλά αφού παρουσίαζε πρωινή εκπομπή για πολλά χρόνια.

Εκτός τηλεοπτικών πλατών έχει βρεθεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν στον ΣΚΑΪ όπου παρουσίαζε τον δεύτερο κύκλο του «My Style Rocks» στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Το ριάλιτι μόδας θα συνεχίσει χωρίς όμως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν δημοσιεύματα που να έχει συμφωνήσει με κάποιο κανάλι.

Εκτός τηλεόρασης παραμένει η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star όπου παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο του καναλιού την τελευταία της σεζόν και στη συνέχεια συμφώνησε να είναι επικεφαλής στο πρότζεκτ του Βαγγέλη Μαρινάκη για το κανάλι Εθνικής εμβέλειας που ετοιμάζει ο εφοπλιστής. Δημοσιεύματα την ήθελαν να πολιορκείται από το Open χωρίς ωστόσο να έχει γίνει απτό μέχρι αυτή την στιγμή. Έχει σημαντικά χρόνια εμπειρία στο χώρο της ενημέρωσης κάτι που αποτελεί σημαντικό ατού.

Loading