Φιλικά και προκριματικά Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη NOVA

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 και παράλληλα να διακριθεί στο Europa League.

propoli

Έχει εξασφαλίσει το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 Αυγούστου και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διεκδικήσει την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 και παράλληλα να διακριθεί στο Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προσπάθειά τους από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Αντίπαλός τους η Βικτόρια Πλζεν. Ο αγώνας ρεβάνς (30 ή 31 Ιουλίου) στο Καραϊσκάκη που θα κρίνει την πρόκριση θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports.

Τούτα βέβαια είναι γνωστά, βάσει των συμφωνιών των δύο ΠΑΕ με τη Nova, συμφωνίες που συμπεριλαμβάνουν και τα φιλικά.

Η «Ενωση» του Μιγέλ Καρντόσο θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία και εκεί θα δώσει τέσσερις αγώνες, όλους με μετάδοση από τη Nova: στις 7/7 με την Γκόρνικ, στις 12/7 με την Τρέντσιν, στις 15/7 με τη Μακάμπι Νετάνια και στις 16/7  με τη Σταλ Στάλοβα Βόλα.

Για τον δε Ολυμπιακό έχουν ήδη προγραμματιστεί επτά φιλικοί αγώνες: στις 28/6 με την Πόγκον, στις 29/6 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, στις 3/7 με τη Λέχια Γκντανσκ, στις 5/7 με τη Γιαγκελόνια, στις 8/7  με την Ντινάμο Κιέβου, στις 10/7 με το Αμβούργο και στις 16/ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όλα με μετάδοση από τη Nova.

Loading