Οι «Άγριες Μέλισσες», ζωντανεύουν σε ζαχαρόπαστα

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η δημιουργία ενός ζαχαροπλάστη από την Νέα Πέλλα, ο οποίος παρασκεύασε δημιούργησε σε ζαχαρόπαστα τους, πασίγνωστους πια, ήρωες από το σήριαλ που κάνει θραύση στον Αντέννα, τις «Άγριες Μέλισσες».

propoli

Όπως βλέπετε, η απόδοση των ηρώων είναι άψογη, αν και ο πανέξυπνος και δημιουργός Απόστολος Τζομπανάκης, με μετριοφροσύνη, ζητά σε μήνυμα του που ανήρτησε σε σόσιαλ μίντια, αναφέρει οτι «ζητώ την κατανόηση σας για τα πρόσωπα που δεν κατάφερα να τα αποδώσω όπως πραγματικά είναι». Κι όμως, είναι μια χαρά και πολύ…περισσότερο πετυχημένα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια και για την έμπνευση και για τη δημιουργία. Συγκεκριμένα ο Απόστολος Τσομπανάκης σημείωσε:

«Κάπου στα μέσα Μαρτίου ανακάλυψα και εγώ τις “Άγριες Μέλισσες”. Με αφορμή την αναδουλειά της καραντίνας έκανα μια απόπειρα να φέρω το Διαφάνι στην Νέα Πέλλα φτιάχνοντας τις φιγούρες κάποιων εκ των πρωταγωνιστών από ζαχαρόπαστα! Σας τους παρουσιάζω με αγάπη και ζητώ την κατανόηση σας για τα πρόσωπα που δεν κατάφερα να τα αποδώσω όπως πραγματικά είναι».

Πηγή: pellanews.gr

Loading