Αποκάλυψη για το MasterChef: Υπάρχουν πολλά ζευγάρια στο παιχνίδι

Αποκαλύψεις σχετικά με τον τέταρτο κύκλο του MasterChef έκανε η πρώην παίκτρια Ηλιάνα Βλάχου, σε συνέντευξή της στο «Tivi Σίριαλ». Η ίδια δήλωσε πως υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια στον διαγωνισμό πέραν της Μαρίας και του Μπέλλου.

«Εννοείται πως υπάρχουν ζευγάρια. Αλλά είναι λογικό, είμαστε εσώκλειστοι 24 ώρες το 24ωρο, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία που θα βγούμε έξω δεν έχουμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Πόσες φορές θα παίξουμε Monopoly»;

Η Ηλιάνα σχολίασε και τους κριτές του διαγωνισμού ξεχωριστά, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαι γοητευμένη από τον κύριο Κοντιζά, θέλω να μάθω την κουζίνα του κύριου Ιωαννίδη αλλά είμαι πιο κοντά στις γεύσεις του κυρίου Κουτσόπουλου».

Η πρώην παίκτρια μίλησε και για τους διαγωνιζόμενους με τους οποίους θα ήθελε να κρατήσει επαφές, καθώς επίσης και για τις δικές της προβλέψεις για τον τελικό. «Κυρίως με τον Κώστα Νταλιάνη γιατί βλέπω τον μικρό μου αδερφό σε εκείνον. Επίσης με τη Φωτεινή, τον Διονύση και με την Ντέμη, να μου πει όλη τη νοοτροπία και την ιδεολογία της vegan κουζίνας, επειδή εγώ είμαι κυνηγός… Στον τελικό βλέπω τον Μπέλλο και την Ντέμη διότι είναι και οι δύο πολύ δυνατοί μαγειρικά και έχουν τις γνώσεις για να αναδειχτούν MasterChef».

Δείτε ακόμη: MasterChef: «Σάρωσε» σε τηλεθέαση το χθεσινό επεισόδιο!