Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής μίλησε για τις εξελίξεις των εκλογών αλλά και για τις θέσεις που εκφράζει
«Όσο περισσότερα ντιμπέιτ γίνουν τόσο το καλύτερο» υπογράμμισε καθώς όπως είπε οι πολίτες πρέπει να μάθουν τις θέσεις των υποψηφίων αφού το ΚΙΝΑΛ «μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά».
Aκόμη τόνισε πως: «δεν πήγαμε ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ, προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, μπορεί να γίνει με εμάς πρωταγωνιστές, με κανέναν άλλο».
Στόχος του είναι η νέα γενιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η υποψηφιότητά του αφορά μόνο αυτήν:
«Δεν έζησα τον Ανδρέα Παπανδρέου (…) είμαι παιδί της αλλαγής, αλλά έζησα τον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και φυσικά τη Φώφη Γεννηματά και την προσπάθειά της για την ανάταξη της παράταξης», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης: N. Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι δεύτερο κόμμα – Ντιμπέιτ με όλους τους υποψήφιους (vid)
- Δολοφονία στην Καλλιθέα: Πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος
- Η Κίνα αντιτίθεται στα αμερικανικά μέτρα κατά της ναυπηγικής της βιομηχανίας
- COVID-19: Η αναθεωρημένη θεωρία για την προέλευση του ιού κυριαρχεί στη σελίδα του Λευκού Οίκου
- Ισημερινός: Τουλάχιστον 12 θάνατοι σε ένοπλη επίθεση κατά θεατών κοκορομαχιών
- Καλλιθέα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο με τραύματα από πυροβόλο όπλο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr