Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα βρεθεί αύριο στις Βρυξέλλες – Μαζί του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος
Το ταξίδι του κ. Αναστασιάδη με προορισμό τις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί, ώστε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να παρευρεθεί στην Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης και στην Σύνοδο Κορυφής των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων των χωρών μελών της ΕΕ. Οι Σύνοδοι θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.
Σε ανακοίνωσή της η κυπριακή Προεδρία αποκαλύπτει ότι κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα είναι ο ευρωπαϊκός συντονισμός για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι τιμές ενέργειας, οι εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, το Μεταναστευτικό και ζητήματα Ασφάλειας και ‘Αμυνας της ΕΕ.
Ακόμη, ο κ. Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Nikol Pashinyan. Στην συνάντησή τους θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Αρμενίας.
Δείτε επίσης: Σχεδόν έναν στους 100 ηλικιωμένους άνω των 65 σκότωσε ο κορονοϊός στην Αμερική
- Εντυπωσιακή δεύτερη προσπάθεια του Τεντόγλου στα 7.91μ. (βίντεο)
- Οι αποκλεισμοί Λεκλέρ και Χάμιλτον φέρνουν νέα ένταση στη Ferrari
- Η ηθοποιός που αψηφά τα τέλεια χαμόγελα του Χόλιγουντ
- Αλλαγές στις συγκοινωνίες λόγω παρελάσεων της 25ης Μαρτίου
- Η Χαμάς ανακοίνωσε τον θάνατο ηγετικού στελέχους από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα