Δεν τα παρατάει ο Μένιος Φουρθιώτης! Επιστρέφει στην τηλεόραση (vd)

1216
Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται για τον σταθμό του Μ. Φουρθιώτη

Το… όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Ο Μένιος Φουρθιώτης που πρόσφατα απολύθηκε από το Open, δεν θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από την τηλεόραση.

Ήταν μια είδηση που έσκασε σαν «βόμβα» αφού το καλοκαίρι για την ίδια υπόθεση ο Φουρθιώτης είχε δικαιωθεί. Το τέλος των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί με μια ανακοίνωση λίγων λέξεων.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

Με ανάρτησή του ανέφερε «ετοιμαζόμαστε ….. #apokaliptikalive #coming #back» ενώ πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook trailer με την εξής λεζάντα: Επιστρέφω ….. πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ …. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE #apokaliptikalive σε λίγες μέρες και πάλι κοντά σας …. από νέο αμερόληπτο και καθαρό αέρα!

Δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή να εντάσσεται στο νέο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Πρόκειται για περιφερειακό κανάλι που εκπέμπει στην Αττική αφού δεν έχει πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ετοιμαζόμαστε ….. #apokaliptikalive #coming #back ?

Gepostet von Menios Fourthiotis am Donnerstag, 15. November 2018

Επιστρέφω ….. πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ …. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE #apokaliptikalive σε λίγες μέρες και πάλι κοντά σας …. από νέο αμερόληπτο και καθαρό αέρα !

Gepostet von Menios Fourthiotis am Mittwoch, 14. November 2018

Δείτε επίσης: Όταν η Τόκιο του «Casa de Papel» κόλασε την Αθήνα! (pics+vd)