Ρόδος: Καταγγελία σοκ για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά την καταγγελία που έγινε για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός ενώ η εισαγγελική έρευνα άρχισε τον Οκτώβριο του 2022 μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

propoli

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου ζήτησε να δώσουν κατάθεση αστυνομικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος. Να αναφερθεί πως έχει αρχίσει έρεθνα για τέλεση των αδικημάτων της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων».

Καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως αναφέρει η ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η οικογένεια με δύο παιδιά που μένει στο ακριτικό νησί εμπιστεύεται το κοριτσάκι σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ψυχικά διαταραγμένος.

Η 4χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το ανήλικο κορίτσι διαπίστωσε «παλαιά ρήξη του παρθενικού της υμένα».

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει ζητήσει τη διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Καταγγελία για έκρηξη σε νεροχύτη από αποφρακτικό (vid)

Loading