Βαγγέλης Γεωργίου (Λακούβας): Δίπλα στη Μαρία Μανούκα με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Όντας ταγμένος στην παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο ως επαγγελματίας διασώστης του ΕΚΑΒ, ο Ευάγγελος Γεωργίου επιθυμεί να επεκτείνει την προσφορά του και στα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα.

Καθημερινά η παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» δυναμώνει και εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα, άψογους επαγγελματίες και κυρίως προσωπικότητες που είναι έτοιμες να προσφέρουν τα μέγιστα για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Ο Βαγγέλης Γεωργίου γεννήθηκε το 1970 στην Θεσσαλονίκη και είναι το νέο πρόσωπο που συστρατεύεται δίπλα στην Μαρία Μανούκα.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Ονομάζομαι Βαγγέλης Γεωργίου και τα τελευταία 25 χρόνια εργάζομαι σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ως διασώστης παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες σε συνανθρώπους μας. Έχω διατελέσει ταμίας στο σωματείο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ενώ το 1998 υπήρξα ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας για δύο έτη. Σε τοπικό επίπεδο τώρα, κατέβηκα δύο φορές στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλους του Ελ. Κορδελιού το 1994 και το 1998. Ακόμη, έχω διατελέσει ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Σαρακατσαναίων, ο «Σταυραετός».

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω έναν ευτυχισμένο γάμο με την Δέσποινα Τσαπνίδου από το 1997 και αμφότεροι είμαστε περήφανοι γονείς τριών υπέροχων νέων ανθρώπων. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μας σπουδάζουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο «Βενιαμίν» μας είναι μαθητής Λυκείου.

Επιθυμώ έναν δήμο σύγχρονο που στο επίκεντρό του να βρίσκεται ο πολίτης και η διοίκησή του να δουλεύει για την ευημερία του πολίτη. Έναν δήμο με κοινωνικό χαρακτήρα και ανθρώπινη ταυτότητα, προσιτή και ουσιαστική. Αυτός ο δήμος για μένα έχει το ονοματεπώνυμο της Μαρίας Μανούκα και δίπλα της όλους εμάς που πιστεύουμε σε ένα ζωηρό αύριο για τα παιδιά μας αφήνοντας μία για πάντα στο παρελθόν το καταθλιπτικό χτες. Σας καλούμε να μας στηρίξετε!

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: Γιατί κατεβαίνω υποψήφια Δήμαρχος

Loading