Μητσοτάκης: «Πάμε για δύο έδρες στο Κιλκίς» (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Το Κιλκίς είναι ακόμη πιο μπλε» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κιλκίς στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις εκλογές του Ιουνίου.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης

propoli

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα σε πλήθος κόσμου πραγματοποίησε ομιλία στην πόλη του Κιλκίς ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης.

Τον πρώην πρωθυπουργό προλόγισαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής και ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Σχετικά με το θέμα του δρόμου Κιλκίς – Θεσσαλονίκη ο οποίος δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι σε διαρκή επαφή με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, και αν χρειαστεί θα κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

“Γνωρίζετε αν το νοσοκομείο σας έχει περισσότερους γιατρούς απ’ ότι είχε παλιότερα” είπε ο κ. Μητσοτάκης στο θέμα της υγείας.

“Το τελευταίο που χρειάζεται αυτήν την ώρα η χώρα είναι μια ασταθή κυβέρνηση στην πατρίδα μας, την ώρα που η Τουρκία έχει εκλέξει εκ νέου τον Ταγίπ Ερντογάν και έχει τελειώσει με τις εκλογές. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε, στις 26 Ιουνίου σηκώνουμε τα μανίκια.

Σήμερα στην Ευρώπη μετράει η φωνή της Ελλάδος και πλέον δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε επίσης: Κωνσταντοπούλου: «Πήρα την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων – Ο προπονητής αφήνει κάποιους στον πάγκο»

Loading