Ολυμπιακός με buzzer beater κερδίζει το ντέρμπι «αιωνίων» στην Κ19

Ολυμπιακός με buzzer beater κερδίζει το ντέρμπι «αιωνίων» στην Κ19

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Με γκολ στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13΄ με τον τερματοφύλακα Καρακασίδη, σε μία φάση που θύμισε έντονα το γκολ που είχε δεχθεί ο Στρακόσα στο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ. Ανώτερος ο Ολυμπιακός, είχε δοκάρι με τον Παπακανέλλο στο 16΄, χαμένο πέναλτι (απέκρουσε ο Καρακασίδης) με τον Μπακούλα στο 41΄ και «βρήκε» το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Μπακούλα στο 56΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου ο Τουφάκης συνδυάστηκε με τον πρωτοεμφανιζόμενο Λαμίν, από την κάθετη μπαλιά του πρώτου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμολογική απώλεια, με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες του πρωταθλήματος νέων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57′ Νταμπίζας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).

Loading

Play