Ισοπαλία στο «Estadio Benito Villamarin» για Μπέτις και Ράγιο Βαγιεκάνο

Ισοπαλία στο «Estadio Benito Villamarin» για Μπέτις και Ράγιο Βαγιεκάνο

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 18η αγωνιστική της LaLiga, οι Μπέτις και Ράγιο Βαγιεκάνο μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Ίσκο στο 37΄ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα για τους γηπεδούχους, με τον Παλαθόν να ισοφαρίζει για τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο 51΄. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τιερνό Μπαρί, η Βιγιαρεάλ «άλωσε» την έδρα της Λεγανές, η οποία αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 58′ λόγω αποβολής του Ροντρίγκες και με 9 από το 77′ λόγω αποβολής του Σανθ, επικρατώντας με 5-2 και καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη La Liga.

Ταυτόχρονα, στα Κανάρια Νησιά, η Λας Πάλμας νίκησε την Εσπανιόλ με 1-0 (67′ Ραμίρες), κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Βαρκελώνη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε ορμητικά στη δράση του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, νικώντας τη Σεβίλλη με 4-2 στο «Μπερναμπέου». Η «Βασίλισσα» προσπέρασε την Μπαρτσελόνα και απέχει έναν βαθμό από την κορυφή και την συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής είναι τα εξής:

Τζιρόνα-Βαγιαδολίδ               3-0

Χετάφε-Μαγιόρκα                  0-1

Θέλτα-Σοσιεδάδ                   2-0

Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο        1-2

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης    1-2

Βαλένθια-Αλαβές                  2-2

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη            4-2

Λας Πάλμας-Εσπανιόλ              1-0

Λεγανές-Βιγιαρεάλ                2-5

Μπέτις-Ράγιο Βαγεκάνο            1-1

Η βαθμολογία μετά από 18 αγώνες έχει ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης    41

Αθλέτικ Μπιλμπάο     36

Loading

Play