Επιστροφή στις νίκες για τον Προμηθέα με άνετο διπλό

Επιστροφή στις νίκες για τον Προμηθέα με άνετο διπλό

Προλαμβάνω καρκίνο παχέος εντέρου

Τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών στην Greek Basketball League έδωσε ο Προμηθέας Πατρών. Οι Αχαιοί πέρασαν νικηφόρα με 92-78 από την έδρα του ουραγού Λαυρίου, για την 13η αγωνιστική, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 7-6. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι υπέστησαν την ένατη ήττα τους και παρέμειναν στο βυθό της κατάταξης.

Η διάρκεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου στο κομμάτι της παραγωγικότητας, απόρροια των εξαιρετικών ποσοστών ευστοχίας κυρίως από τα 6,75 (11/21 τρίποντα), απλοποίησαν το έργο του Προμηθέα. Όταν μάλιστα οι Αχαιοί έδεσαν και την άμυνα τους στην τρίτη περίοδο, εξασφάλισαν μία διαφορά ασφαλείας και δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε, γράφοντας το 2/2 επί του Λαυρίου.

Κορυφαίος των νικητών ο Τζόρνταν Βαρνάντο με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ 20 πόντους (με 6/8 τρίποντα) πρόσθεσε ο Αϊζάια Ρις. Από το Λαύριο ξεχώρισε ο Σαμ Γκρίφιν με 29 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 41-43, 60-69, 78-92

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Συμεωνίδης, Μαγκλογιάννης, Μηλαπίδης

ΛΑΥΡΙΟ (Κώσυας Μέξας): Άλεν, Μουράτος 9, Βον 6 (1), Γουχάμπ 8, Σλέιτερ 18, Τσάμης 6, Γκρίφιν 29 (3), Πατρίκης, Φόρεστ 2.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Λούντζης 14 (3), Γουίλιαμς 10 (2), Σίτου 11, Ρις 20 (6), Χρυσικόπουλος, Μπαζίνας 3, Πρέκας, Οικονομόπουλος, Βαρνάντο 22, Ιγούντου 12.

Loading

Play