
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Άμεσες ενέργειες για την υγεία των στρατευμένων ζητά το ΚΚΕ
Το ΚΚΕ απαιτεί άμεσα μέτρα προστασίας για την υγεία των νέων στρατευμένων και του προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.
![]()
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Παγκόσμιο Συνέδριο Μουσικής Μνήμης για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Μουσικών Βιβλιοθηκών, προάγοντας τη μουσική κληρονομιά και την πολιτιστική μνήμη.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Οι νέοι της Καλαμαριάς προσκαλούν σε μια παραθαλάσσια δρομική εμπειρία 5 χλμ. την Κυριακή 28/06
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Καλαμαριάς και το ORME RUN CLUB προσκαλούν τους πολίτες σε μια μοναδική παραθαλάσσια δρομική εμπειρία 5 χιλιομέτρων.
![]()
Ελλάδα
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Προφυλακιστέος ο 43χρονος – «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια»
Η υπόθεση της δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Χανίων, καθώς τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το έγκλημα προκαλούν έντονη αναστάτωση.
![]()
Lifestyle
Η πρεμιέρα του Donkey το 2028: Το νέο spinoff του Shrek έρχεται!
Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του spinoff Donkey, με τον Έντι Μέρφι να επιστρέφει στη φωνή του αγαπημένου χαρακτήρα από το Shrek.
![]()
Οικονομία
Ενεργειακή θωράκιση: Σταύρος Παπασταύρου για δίκτυα και προσιτές τιμές ενέργειας
Ο Υπουργός Σταύρος Παπασταύρου αναλύει τη σημασία των εθνικών και ευρωπαϊκών δικτύων για την ενεργειακή ασφάλεια και τις τιμές ενέργειας.
![]()
Διεθνή
Σοκ στη Βενεζουέλα: 589 νεκροί από τον φονικό σεισμό
Στους 589 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με την υπηρεσιακή πρόεδρο Ντέλσι Ροδρίγκες.
![]()
Χαλκιδική
Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονη μετά από απεγκλωβισμό
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Ιουνίου, στη Συκιά, στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής.
![]()
