
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική
Δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» «καίει» τον Μανώλη Χριστοδουλάκη – Πάνω από 9 εκατ. ευρώ σε συμβάσεις του Δημοσίου για οικογενειακή επιχείρηση
Πάνω από 9 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, φέρεται να έχει εισπράξει από το Δημόσιο από το 2019 και μετά η εταιρεία της οικογένειας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα του σημερινού φύλλου της «Δημοκρατίας».
![]()
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 60χρονος ιδιοκτήτης beach bar στην Ασπροβάλτα – Πούλησε αλκοόλ σε 17χρονη
Στη σύλληψη ενός 60χρονου ιδιοκτήτη beach bar στην Ασπροβάλτα προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο κατάστημά του διατέθηκε αλκοολούχο ποτό σε ανήλικη.
![]()
Δήμοι και Περιφέρειες
Αττική: Δύο νέοι αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά
Ο Νίκος Χαρδαλιάς όρισε τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο και τον Λευτέρη Κοσμόπουλο σε δύο νέες θέσεις αντιπεριφερειαρχών στην Αττική.
![]()
Ελλάδα
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στον Κουβαρά, με τα πτητικά και επίγεια μέσα να αντιμετωπίζουν εστίες καπνού
Βελτιωμένη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς στον Κουβαρά Αττικής, ενώ οι δυνάμεις πυρόσβεσης αντιμετωπίζουν καπνογόνες εστίες εντός της περιμέτρου.
![]()
Lifestyle
Συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη για τον Νίκο Καλογερόπουλο
Η Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο με δήλωση για τη διαδρομή του στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική.
![]()
Οικονομία
Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου για το «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» και πάνω από 400 επιχειρήσεις
Παράταση έως τις 30 Νοεμβρίου 2026 για πάνω από 400 επιχειρήσεις στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ», με νέα χρηματοδότηση και ώριμες παρεμβάσεις.
![]()
Διεθνή
Ρωσία-Ουκρανία: Νεκροί σε Χάρκιβ και Ταταρστάν από νέες επιθέσεις
Νεκροί και τραυματίες καταγράφονται σε Χάρκιβ, Ταταρστάν, Μπελγκορόντ και Χερσώνα μετά από νέες ρωσικές και ουκρανικές επιθέσεις.
![]()
Χαλκιδική
Χαλκιδική: «Μπλόκο» σε πεζούς και ΙΧ τη Δευτέρα λόγω κινδύνου φωτιάς – Οι 3 δήμοι και το πρόστιμο
Από τις 08:00 έως τις 20:00 η απαγόρευση σε συγκεκριμένες δασικές περιοχές – Έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. και πρόστιμο 300 ευρώ στους παραβάτες Περιοριστικά μέτρα τίθενται σε ισχύ τη Δευτέρα…
![]()