Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη δίκη για τις υποκλοπές με καταθέσεις που αμφισβητούν την ειλικρίνεια των μαρτύρων. Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρασχέθηκαν δεν ήταν πλήρως ειλικρινείς και θα εκτιμηθούν μαζί με άλλες αποδείξεις, ώστε να συνταχθεί δικογραφία εναντίον σας. Αυτή ήταν η καταληκτική φράση του προεδρεύοντος της 25ης δικασίμου κατά τη διάρκεια της δίκης για τις υποκλοπές που διεξάγεται στην Ευελπίδων, η οποία συνόψισε την πολύωρη κατάθεση του Σωτήρη Ντάλλα, πρώην υπαλλήλου της Krikel και άλλων εταιρειών του Γιάννη Λαβράνου. Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για ψευδορκία, ο Ντάλλας ανέφερε ότι πίσω από την εταιρεία δεν βρισκόταν ο Λαβράνος.
Ο πρώην τεχνικός προϊστάμενος της Krikel, που αναλάμβανε πολλές περισσότερες ευθύνες από τις τεχνικές εργασίες, διαφώνησε με όσα υποστήριξε στη δική του κατάθεση ο ανώτερός του, Σταμάτης Τρίμπαλης. Κατά την κατάθεση του Ντάλλα, ο πρόεδρος της έδρας αναφέρθηκε και στην αδυναμία του να θυμηθεί κρίσιμες λεπτομέρειες, καθιστώντας την κατάσταση ακόμη πιο περίπλοκη. Η ερώτηση σχετικά με τη σχέση κουμπαριάς με τον Λαβράνο, ήρθε ως παρατήρηση του εισαγγελέα, αναφορικά με προηγούμενη κατάθεση της Γεωργίας Ζάρα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η κατάθεση του Ντάλλα συμπληρώνεται από την πληροφορία ότι ο ίδιος αμειβόταν με 3.000 ευρώ μηνιαίως από την Krikel μέχρι την απόλυσή του. Σημαντικές αναφορές καταγράφηκαν και για τη σχέση του κατηγορούμενου Λαβράνου με την Krikel, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στην αλληλογραφία που αντάλλασσε με τον Σταμάτη Τρίμπαλη.
Η δίκη συνεχίζεται, με τις επόμενες εξελίξεις να αναμένονται με ενδιαφέρον.
in.gr
![]()

