Η Μπάγερν Μονάχου θα παραταχθεί χωρίς τον Νταγιό Ουπαμεκανό στο βαυαρικό ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Βενσάν Κομπανί, εμφανίστηκε καθησυχαστικός παρά τα αυξανόμενα προβλήματα στην αμυντική γραμμή.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη και θα χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης για αρκετές ημέρες. Εκτός δράσης βρίσκονται ήδη οι τραυματίες Γιόσιπ Στάνισιτς, Κόνραντ Λάιμερ και Σασά Μποέ.
«Παρά τις απουσίες, εξακολουθούμε να έχουμε καλό ανταγωνισμό στην άμυνα», δήλωσε ο Κομπανί, αναφέροντας ως διαθέσιμες λύσεις τους Κιμ Μιν-τζε, Χιρόκι Ίτο και Γιόσουα Κίμιχ. Ο Νοτιοκορεάτης στόπερ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Champions League την Τετάρτη, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα.
Η Μπάγερν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κάνει το 3/3 στην Bundesliga μέσα στο 2026 με συνολικό απολογισμό τερμάτων 16-3 και διατηρώντας διαφορά 11 βαθμών στην κορυφή. Παράλληλα, εξασφάλισε πρόωρα την πρόκριση στη φάση των «νοκ άουτ» του Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.
![]()

