Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο NBA γνώρισαν οι Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι με σκορ 102-100. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, τα «ελάφια» έχουν ρεκόρ 18 νίκες-26 ήττες και βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Την ίδια στιγμή, οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι βρίσκονται στην δέκατη θέση, τη μοναδική που εξασφαλίζει συμμετοχή στο play-in tournament, μετρούν 22 νίκες και 25 ήττες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος των Μπακς, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, αλλά αποχώρησε από το ματς, 34 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, λόγω τραυματισμού. Ο «Greek Freak», ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια στο πρώτο δωδεκάλεπτο, έδειχνε να έχει ενοχλήσεις στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 23 πόντους διαφορά (86-63) από τους Νάγκετς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Πέιτον Ουάτσον και Γιόνας Βαλαντσιούνας, αλλά κατάφεραν να αντιδράσουν. Με τρίποντο του Ράιαν Ρόλινς, μείωσαν σε 99-97, 29.3” πριν το τέλος του αγώνα. Ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ με 2/2 βολές έγραψε το 101-97, 10.6” πριν το τέλος, με τον Ρόλινς να μειώνει με νέο τρίποντο σε 101-100, στα 5.4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Στη συνέχεια, ο Τζέιλεν Πίκετ κέρδισε φάουλ, 4.5 δευτερόλεπτα για τη λήξη, και ευστόχησε στην πρώτη βολή, αλλά αστόχησε στη δεύτερη. Ο Κάιλ Κούζμα πήρε το ριμπάουντ και προσπάθησε το σουτ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά δεν βρήκε στόχο και οι Νάγκετς πανηγύρισαν τη δεύτερη σερί νίκη τους.
Ο Ράιαν Ρόλινς τελείωσε το ματς με 21 πόντους για τους Μπακς, 15 από τους οποίους πέτυχε στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν χρησιμοποιήθηκε. Τα ελάφια αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και τους ασθενείς Εϊ Τζέι Γκριν και Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχασαν στη διάρκεια του αγώνα και τον Άαρον Γκόρντον λόγω τραυματισμού, ο Τζούλιαν Στρόθερ σημείωσε 20 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για φέτος, ενώ ο Χάρνταγουεϊ πρόσθεσε 17 και ο Μπρους Μπράουν 15.
Στο μεταξύ, οι Χιούστον Ρόκετς έβαλαν τέλος στο σερί τεσσάρων νικών των Πίστονς, επικρατώντας στο Ντιτρόιτ με 111-104. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Κέβιν Ντουράντ που σημείωσε 32 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τζέιλεν Ντούρεν να είναι ο πρώτος σκόρερ με 18.
Επιπρόσθετα, οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν 117-114 τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι, σε ένα ματς-επανάληψη των περυσινών τελικών του NBA, και χάλασαν το πάρτι του Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο οποίος πέτυχε 47 πόντους. Ο Τσετ Χόλμγκρεν πρόσθεσε 25 πόντους, 13 ριμπάουντ και τρία μπλοκ για τους πρωταθλητές, οι οποίοι όμως έπαιξαν χωρίς αρκετούς τραυματίες. Για να φτάσουν στην επιτυχία, οι Πέισερς, οι οποίοι δεν είχαν στη σύνθεσή τους τους τραυματίες Μπένεντικτ Μάθουριν, Όμπι Τόπιν και Κουέντον Τζάκσον, στηρίχθηκαν στους Άντριου Νέμπχαρτ (27 πόντοι και 11 ριμπάουντ), Τζάρας Ουόκερ (26 πόντοι) και Πασκάλ Σιακάμ (21 πόντοι).
Τέλος, οι Σέλτικς κατέβαλαν την αντίσταση των Νετς στο Μπρούκλιν με 130-126, μετά από δύο παρατάσεις. Ο Πέιτον Πρίτσαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από τη Βοστώνη, σημειώνοντας 32 πόντους (6/11 τρίποντα), ενώ τον ακολούθησε ο Τζέιλεν Μπράουν με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 30 πόντους, ενώ ο Νόλαν Τραορέ πρόσθεσε 21.
Συνοπτικά, στις αναμετρήσεις για το NBA που διεξήχθησαν τα ξημερώματα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ντιτρόιτ-Χιούστον 104-111
Ατλάντα-Φοίνιξ 110-103
Μπρούκλιν-Βοστώνη 126-130 (2 παρατάσεις)
Κλίβελαντ-Σακραμέντο 123-118
Μέμφις-Νέα Ορλεάνη 127-133
Οκλαχόμα Σίτι-Ιντιάνα 114-117
Μιλγουόκι-Ντένβερ 100-102
Πόρτλαντ-Τορόντο 98-110
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
![]()

