Αυξάνονται οι θάνατοι σε τραγωδία με βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ

Αυξάνονται οι θάνατοι σε τραγωδία με βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ

Στους επτά αυξήθηκαν οι νεκροί του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο DN6 – E70, μία από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της περιοχής, στην περιοχή Τίμις της Ρουμανίας, το μεσημέρι της Τρίτης (27/1).

Σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, ένα μικρό βαν που ταξίδευε από την Ελλάδα και κατευθυνόταν προς τη Γαλλία, με δέκα επιβάτες, προσπάθησε να προσπεράσει κοντά στην περιοχή Λουγκοτζέλουλ της Ρουμανίας, και στην προσπάθειά του να επανέλθει στη λωρίδα του, συγκρούστηκε με ένα βυτιοφόρο, μετά εκσφενδονίστηκε στην αντίθετη κατεύθυνση όπου και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, στο πολύνεκρο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα, συγκεκριμένα ένα φορτηγό, ένα μίνι λεωφορείο και δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Πέραν των επτά νεκρών, ένας εκ των οποίων ο οδηγός του βαν, υπάρχουν τρεις ακόμη τραυματίες, με τους δύο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να «σηκωθούν» ελικόπτερα, ενώ όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Άμεσης Βοήθειας που μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος «… το βυτιοφόρο ήταν γεμάτο με αλκοόλ, το οποίο ευτυχώς – ως προς αυτό το κομμάτι τουλάχιστον – δεν πήρε φωτιά».

Loading

Play