Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρα, καθώς βίντεο την καταγράφει να φεύγει για Γερμανία. Ένα βίντεο ντοκουμέντο έχει ρίξει φως στην υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Λόρα από την Πάτρα, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που αγόρασε αεροπορικό εισιτήριο για τη Φρανκφούρτη. Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου στην Ομόνοια και καταγράφει την αγορά του εισιτηρίου από τη νεαρή κοπέλα, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 23 ημέρες. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη θα αποκαλύψει το βίντεο αυτό σήμερα το βράδυ, καθώς και τον τρόπο που η ανήλικη κατάφερε να φύγει από τη χώρα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου, η Λόρα εμφανίστηκε στις 11:40, ζητώντας εισιτήριο για Φρανκφούρτη την ίδια ημέρα. Πλήρωσε με μετρητά, είχε γερμανικό διαβατήριο και δεν μας έδωσε τηλέφωνο.
Όπως ανέφερε νωρίτερα ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, παιδιά κάτω των 18 ετών αλλά άνω των 16 έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με γερμανικές αεροπορικές εταιρείες χωρίς τη συναίνεση γονέα. Η Λόρα φαίνεται να βρίσκεται στην Φρανκφούρτη ή σε γειτονικές πόλεις, ενώ η πληροφορία για βοήθεια από κάποιον δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι αρχές έχουν ήδη απευθύνει ερώτημα στη γερμανική αεροπορική εταιρεία σχετικά με το πώς κατάφερε να ταξιδέψει η ανήλικη, καθώς δεν αποκλείεται να μην πέρασε από έλεγχο check-in.
in.gr
![]()

