Ο παίκτης που στέρησε τη νίκη επί της Ντουμπάι στην παράταση στον Ολυμπιακό αναδείχτηκε MVP της 26ης αγωνιστικής στη Euroleague. Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε, με τον Ταϊρίκ Τζόουνς να έχει χρεωθεί με 5ο φάουλ στα τέλη της κανονικής περιόδου, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ρακέτα στο έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα Ντουμπάι-Ολυμπιακός.
Ο Καναδός σέντερ μάζευε το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να μην μπορεί να τον σταματήσει. Το αποτέλεσμα; Ένα επιμέρους σκορ 13-3 της ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην παράταση και η νίκη με 108-98 επό της ομάδας του Πειραιά.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σημείωσε double double με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Επιπρόσθετα, μοίρασε δύο ασίστ, κέρδισε 2 φάουλ και έκανε 1 κλέψιμο στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Ο Καμπενγκέλε συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, το υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλου παίκτη για την 26η αγωνιστική.
![]()

