Ακόμη ένα ρεκόρ προσέθεσε στη συλλογή της η Ηλιάνα Τριανταφύλλου, καθώς σε μίτινγκ στο Αλμπουκέρκι της πολιτείας του Νέου Μεξικού, η 21χρονη επικοντίστρια υπερέβη τα τέσσερα μέτρα και 50 εκατοστά καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Η νεαρή πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 του 2022, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής, μόλις ένα εκατοστό από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Κ23, που κατέχει η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του 2016, η οποία επιστρέφει σταδιακά στην αγωνιστική δράση μετά την γέννηση του υιού της, συμμετείχε στον ίδιο αγώνα στο Αλμπουκέρκι και κατετάγη στην 14η θέση με άλμα στα 4,10 μέτρα.
Παράλληλα, η Εβίνα Παναγιώτου ισοφάρισε το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο, ξεπερνώντας τα 4,25 μέτρα και καταλαμβάνοντας την 12η θέση.
![]()
