Η Toyota πρώτευσε – για τέταρτη συνεχόμενη φορά – στις 24 ώρες του Λε Μαν, τον πιο δύσκολο αγώνα αυτοκινήτου, που έφτασε αισίως στην 89η διοργάνωσή του.
Το αυτοκίνητο GR010 της Toyota με τον αριθμό 7, το οποίο «μοιράστηκαν» ο Βρετανός Μάικ Κόνγουέι, ο Ιάπωνας Καμούι Κομπαγιάσι και ο Αργεντινός Χοσέ Μαρία Λόπες, τερμάτισε δύο γύρους μπροστά (!) από το αυτοκίνητο της ιαπωνικής εταιρείας με το νούμερο 8, το οποίο επικράτησε στον αγώνα τα τρία προηγούμενα χρόνια και το οποίο οδηγούσαν ο Ελβετός Σεμπαστιάν Μπουεμί, ο Νεοζηλανδός Μπρέντον Χάρτλεϊ και ο Ιάπωνας Καζούκι Νακατζίμα.
Την τρίτη θέση – τέσσερις γύρους πίσω από τους νικητές – κατέκτησε το αυτοκίνητο A480-Gibson της Alpine (πρώην Renault) με το νούμερο 36, το οποίο οδηγούσαν ο Γάλλος Νικολά Λαπιέρ, ο Βραζιλιάνος Αντρέ Νεγκράο και ο Γάλλος Ματιέ Βαξιβιέρ.
- Σοκ στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.278 θάνατοι από τον διπλό σεισμό
- Σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία Μερτς και Μπέρναμ για τη συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας
- Σαουδική Αραβία: Καταδικάζει τον ναυτικό αποκλεισμό των Χούθι
- Σταμάτησαν δύο πετρελαιοφόρα οι Φρουροί της Επανάστασης στο στενό του Ορμούζ
- Σεισμός στο Περού: Έκτακτη ανάγκη για την πληγείσα περιοχή των Άνδεων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
