Την δική του τοποθέτηση για αποχώρηση του κ. Αποστολάκη από το υπουργείο που του έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ.
Το Κίνημα Αλλαγής έκανε λόγω για απαξίωση του πρωθυπουργού, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι: «Τελικά δεν είναι μόνο “Κυβέρνηση Καρατζαφέρη. Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση του ίδιου του Πρωθυπουργού».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με την Φώφη Γεννηματά όπου και την ενημέρωσε ότι θα βάλει τον κ. Αποστολάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η κ. Γεννηματά τόνισε στον πρωθυπουργό ότι η σύνθεση της κυβέρνησης είναι καθαρά και μόνο δική του ευθύνη και δεν φέρει άποψη.
Δείτε επίσης:
- Ξεκινούν δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου από τον Δήμο Ωραιοκάστρου
- Κυβέρνηση για ψησταριές σε πανηγύρια: Αποσαφήνιση για την απουσία νέας νομοθετικής ρύθμισης
- Χρυσοχοΐδης: Η είσοδος στα πανεπιστήμια θα επιτυγχάνεται με ταυτοποίηση και έλεγχο
- Ελληνικό: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους τρεις θανάτους της ίδιας οικογένειας – Διαταγή να μην πραγματοποιηθούν οι ταφές
- «Μια μαία για σένα»: Σεμινάρια προετοιμασίας μητρότητας και βρεφικού μασάζ από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr