Ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της πυγμαχίας έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, η οποία σε ηλικία μόλις 18 ετών υπέκυψε στα τραύματα της πέντε ημέρες μετά από αγώνα, στον οποίο ηττήθηκε με νοκ-άουτ.
«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, μάθαμε, από έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της, ότι η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 3:45 μ.μ.», αναφέρεται χαρακτρηριστικά σε ανακοίνωση του ομίλου «Yvon Michel», που προωθούσε τη νεαρή Μεξικανή πυγμάχο.
Η Ζαπάτα έλαβε μέρος στο γκαλά πυγμαχίας Groupe Yvon Michel (GYM), που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Μόντρεαλ, χάνοντας από την Καναδή, Μέρι Πιερ Χουλ, στον τέταρτο γύρο.
Η στιγμή του μοιραίου νοκ-αούτ – Προσοχή, σκληρές εικόνες:
Ενα αριστερό άπερκατ και ένα δεξί ντιρέκτ από την αντίπαλο της, έθεσαν νοκ άουτ την άτυχη Ζαπάτα, η οποία αποχώρησε από το ρινγκ σε φορείο, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα της.
«Ολόκληρη η ομάδα του Yvon Michel Group είναι εξαιρετικά αναστατωμένη από αυτήν την οδυνηρή είδηση», προστίθεται στην ανακοίνωση από την εταιρεία, ενώ η Χουλ, σε ανάρτηση της την περασμένη Δευτέρα στο Facebook, έγραψε:
«Η πυγμαχία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Είναι η δουλειά μας, το πάθος μας. Ποτέ, όμως, δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω σοβαρά κάποια αντίπαλο».
- Αποχώρηση Χουάνπι από τον Βόλο για την Αλαχουελένσε
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
- Απειλές από τον Ιράν: Στόχοι οι αμερικανικές βάσεις λόγω της κλιμάκωσης στον Λίβανο
- Σοκ στη Στοκχόλμη: Πρώτη ήττα του Ντουπλάντις μετά από τρία χρόνια
- Σοκ στη Γάζα: Εννέα θάνατοι από ισραηλινές επιθέσεις ενώ η Αίγυπτος προχωρά σε νέες συνομιλίες για εκεχειρία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

