Ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της πυγμαχίας έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, η οποία σε ηλικία μόλις 18 ετών υπέκυψε στα τραύματα της πέντε ημέρες μετά από αγώνα, στον οποίο ηττήθηκε με νοκ-άουτ.
«Με μεγάλη θλίψη και οδύνη, μάθαμε, από έναν εκπρόσωπο της οικογένειάς της, ότι η Ζανέτ Ζακάριας Ζαπάτα, πέθανε σήμερα το απόγευμα στις 3:45 μ.μ.», αναφέρεται χαρακτρηριστικά σε ανακοίνωση του ομίλου «Yvon Michel», που προωθούσε τη νεαρή Μεξικανή πυγμάχο.
Η Ζαπάτα έλαβε μέρος στο γκαλά πυγμαχίας Groupe Yvon Michel (GYM), που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Μόντρεαλ, χάνοντας από την Καναδή, Μέρι Πιερ Χουλ, στον τέταρτο γύρο.
Η στιγμή του μοιραίου νοκ-αούτ – Προσοχή, σκληρές εικόνες:
Ενα αριστερό άπερκατ και ένα δεξί ντιρέκτ από την αντίπαλο της, έθεσαν νοκ άουτ την άτυχη Ζαπάτα, η οποία αποχώρησε από το ρινγκ σε φορείο, προκειμένου να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα της.
«Ολόκληρη η ομάδα του Yvon Michel Group είναι εξαιρετικά αναστατωμένη από αυτήν την οδυνηρή είδηση», προστίθεται στην ανακοίνωση από την εταιρεία, ενώ η Χουλ, σε ανάρτηση της την περασμένη Δευτέρα στο Facebook, έγραψε:
«Η πυγμαχία εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Είναι η δουλειά μας, το πάθος μας. Ποτέ, όμως, δεν έχω πρόθεση να τραυματίσω σοβαρά κάποια αντίπαλο».
- Ξαφνική αδιαθεσία για τον Κομπανί: στο νοσοκομείο ο προπονητής της Μπάγερν
- Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη
- Έρχεται συνάντηση στο Αμπού Ντάμπι: Ουκρανοί, Ρώσοι και Αμερικανοί διαπραγματευτές στις αρχές Νοεμβρίου
- Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: αυξάνουν σταθερά το μερίδιο αγοράς τους στην Ευρώπη
- Εκκίνηση της εκεχειρίας στο Ολέσκι αναμένει η Ουκρανία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
