Το τελευταίο αντίο λένε γνωστοί και φίλοι αυτήν την ώρα στον Χρήστο Κυριαζή, με την νεκρώσιμος ακολουθία να πραγματοποιείται Α’ Νεκροταφείο.
Ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε στα από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Στο Α΄Νεκροταφείο βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Βάνα Μπάρμπα η οποία είχε αποκαλύψει παλιότερα σε συνέντευξη της ότι είχαν και σχέση με τον καλλιτέχνη.
«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια περίπου. Έχω να θυμάμαι υπέροχα πράγματα και χαθήκαμε, όταν μου έφερε το καροτσάκι για την κόρη μου. Πέρασα υπέροχα.
Για μένα ήταν από τις πιο ωραίες μου σχέσεις. Τον αγαπάω βαθιά και οι άνθρωποι που αγαπιούνται, στην ουσία δεν χωρίζουν ποτέ. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να έχουμε ποιοτικές σχέσεις και όχι ποσοτικές».
Το «παρών», επίσης, έδωσαν ο Μάκης Τσέλιος, η Έλενα Βρεττού, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Μίλτος Καρατζάς.
Δείτε επίσης: Πάρις Χίλτον – Κάρτερ Ρέουμ παντρεύτηκαν σε «μια πραγματικά παραμυθένια γαμήλια τελετή»
- Investopia Mediterranean – Athens: Δυνατότητες ενίσχυσης των επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΑΕ στον τουρισμό, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
- Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση του ΕΒΕΑ για νέες ψηφιακές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις της Αττικής
- Βιοιατρική: Νέα εταιρική ταυτότητα με έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση
- Πρώτο πορτρέτο των Ντενίσοβαν: τι αποκάλυψαν τα απολιθώματα από την Κίνα
- Air France: Φθινοπωρινή προσφορά για πτήσεις από την Ελλάδα προς όλο το δίκτυο Air France–KLM
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
