Νεκρή σε πηγάδι βρέθηκε μια 83χρονη ηλικιωμένη, ενώ στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
Η υπόθεση της 83χρονης δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς το βράδυ της Παρασκευής η ηλικιωμένη βρέθηκε μετά από 48 ώρες νεκρή μέσα σε ένα πηγάδι κοντά στο σπίτι όπου έμενε με έναν από τους γιους της.
Οι εθελοντές διασώστες του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου Σαρωνικού, κατέβηκαν με εξοπλισμό στο πηγάδι.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα: Δεν ανανεώνει ο Γκάβι και πληθαίνουν οι «μνηστήρες»
- Οριστικό «διαζύγιο» Παρτίζαν και Τζαμπάρι Πάρκερ
- Συλλυπητήρια ΠτΔ: ο Κωνσταντίνος Τασούλας επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ μετά την επίθεση στην Ιορδανία
- Με 17 εκατ. ευρώ η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί τη συνεργασία επιχειρήσεων και ερευνητικών φορέων
- Κουρτουά και Εμπαπέ: οι δύο αστέρες της Ρεάλ που προβληματίζουν τον Φερμίν Λόπεθ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Γιατί το καλύτερο επενδυτικό κίνητρο είναι ένα κράτος που λειτουργεί αποτελεσματικά
![]()
