Δεκαπέντε βασιλικοί πύθωνες ήταν η λεία ενός διαρρήκτη που εισέβαλε σε ένα σπίτι στην κεντρική Αγγλία και έφυγε με μια βαλίτσα γεμάτη ερπετά, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία
Ο δράστης διέρρηξε ένα σπίτι κοντά στο Ράγκμπι του Γουόργουικσιρ το πρωί του Σαββάτου και αφού το έψαξε ενδελεχώς βρήκε τον χρυσοκάστανο «θησαυρό». Στη συνέχεια διέφυγε περνώντας μέσα από ένα νεκροταφείο.
Σύμφωνα με την αστυνομάι του Γουόργκουικσιρ, ο κλέφτης πήρε τα φίδια, μια βαλίτσα με ρόδες, μερικά μετρητά και κάποια κλειδιά.
Τα φίδια φέρουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και είναι εύκολο να τα αναγνωρίσει κανείς, εφόσον φυσικά τα βρεθούν.
Οι βασιλικοί πύθωνες φτάνουν σε μήκος το 1,2 μέτρο και ζουν συνήθως σε δάση στην κεντρική και δυτική Αφρική.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Ουρές στα κέντρα εμβολιασμού – Εξαντλούνται τα τεστ
- Φωτιά στα Κρέστενα: Βελτιωμένη η εικόνα στην περιοχή Διάσελλα
- Σαξονία-Άνχαλτ: Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για τη δημοκρατία πριν από τις κρίσιμες εκλογές
- Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Ελ Κααμπί στον αγώνα με τον Βόλο
- Συλλυπητήρια Κύπρου για τον θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας
- Συλλυπητήρια Τασούλα για την πτώση του Phantom στην Τανάγρα
![]()
