Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους
Στις επάλξεις είναι τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής στην Κρήτη λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης η οποία έχει προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία.
Όπως αναφέρει το cretapost οι Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν επτά άτομα τα οποία ήταν εγκλωβισμένα μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή Κέντα η οποία είναι στο νότιο Ρέθυμνο. Επίσης, μια οδηγός ζήτησε βοήθεια έτσι ώστε να καταφέρει να βγει τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της από το αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ Σκαλανίου και Μυρτιάς. Οι τρεις τους εγκλωβίστηκαν λόγω χαλαζιού.
Το θετικό είναι πως και οι δέκα επιβάτες που χρειάστηκαν τη βοήθεια της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν, είναι καλά στην υγεία τους.
Τι ζητούν οι ειδικοί γι αυτές τις μέρες
Οι ειδικοί έχουν επέστησαν την προσοχή στους οδηγούς, ενώ ζητούν να μη γίνονται άσκοπες μετακινήσεις τουλάχιστον για τις επόμενες δύο μέρες.
Δείτε επίσης: Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας: Με 19 αθλήτριες η ελληνική αποστολή
- Η επίσημη μεταγραφή του Μίροτιτς στη Μονακό βρίσκεται προ των πυλών
- ΑΣΕΠ: Ηλεκτρονικά η εξέταση για τον πανελλήνιο διαγωνισμό
- Eurovision 2025: Το σχέδιο του φορέματος της Κλαυδίας που φέρνει στον νου τον νυχτερινό ουρανό
- Η Lidl Ελλάς γιορτάζει την επαναλειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματός της στη Χερσόνησο Κρήτης
- Συναντήσεις του Προεδρίδου Κωνσταντίνου Τασούλα με πολιτικούς αρχηγούς και οργανώσεις στην Κύπρο