Πρόωρο τέλος είχε η σεζόν για τον Αμίν Αντλί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στους συνδέσμους, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο γερμανικός σύλλογος την Κυριακή (27/03)
Ο παίκτης τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι, ενώ βρισκόταν στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας κάτω των 21 ετών. Είναι ο τελευταίος από μια σειρά συνεχόμενων τραυματισμών για τις «ασπιρίνες», με τους Βιρτς, Σικ, Φρίμπονγκ και Φοσού–Μενσά να τίθενται νοκ αουτ τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο 21χρονος Αντλί εντάχθηκε στη Λεβερκούζεν από την Τουλούζ τον περασμένο Αύγουστο και έχει σημειώσει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές την τρέχουσα περίοδο.
Δείτε επίσης: Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν, 1-3: Τα στιγμιότυπα του αγώνα και η βαθμολογία της Bundesliga
- Επικίνδυνος καύσωνας: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Αναστάτωση στην Ιορδανία: Εκκένωση αεροδρομίου και λιμανιού λόγω αξιόπιστης απειλής
- Ιράν: Εκτέλεση δύο ανδρών για τις διαδηλώσεις του Ιανουαρίου προκαλεί αντιδράσεις
- Η θέση της Ελλάδας στο κράτος δικαίου: Η έκθεση της Κομισιόν αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία
- Μεταγραφή-έκπληξη: Ο Αστέρας Τρίπολης παραχωρεί τον Αλμύρα στην Τζουργκάρντεν
![]()
