Ανησυχία για τον Μπόρις Τζόνσον – Τι λέει ο ίδιος (pic)

301
Τζόνσον: Άνοιγμα καταστημάτων από 1η Ιουνίου
Ανησυχία για την κατάσταση του Μπόρις Τζόνσον επικρατεί στη Βρετανία, μετά την επιδείνωση της υγείας του νοσούντος από κορονοϊό Βρετανού πρωθυπουργού και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Μπορεί η Ντάουνινγκ Στριτ και ο Βρετανός πρωθυπουργός να εμφανίζονται καθησυχαστικοί, κάνοντας λόγο για προληπτική ενέργεια, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του Τζόνσον επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εμφανιζόταν αρκετά καταβεβλημένος στο τελευταίο video που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ, μάλιστα, τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν από «ήπια» σε «επίμονα» και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε η μετάβασή του στο νοσοκομείο.

Για εξετάσεις «ρουτίνας» μιλά ο Μπόρις Τζόνσον

Μετά τα ερωτηματικά που προκλήθηκαν, ο ίδιος θέλησε να καθησυχάσει τους πολίτες, με σχετικό μήνυμά του στο Twitter, χωρίς video αυτή τη φορά.

«Χθες το βράδυ, μετά τη συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας καθώς ακόμα έχω συμπτώματα από τον κορονοϊό. Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς δουλεύουμε μαζί για να νικήσουμε τον ιό και να κρατήσουμε του πάντες ασφαλείς», έγραψε σχετικά ο Μπόρις Τζόνσον.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το «υπέροχο προσωπικό» του βρετανικού συστήματος υγείας για τη μάχη που δίνει αυτήν τη δύσκολη περίοδο και κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι του.