Αγία Βαρβάρα – Αδερφή 57χρονου: «Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά»

Η αναίτια δολοφονία του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του το βράδυ του Σαββάτο έχει προκαλέσει βαθύ σοκ.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από έναν καυγά μεταξύ του πεθερού και του γαμπρού στο οικία τους στην Αγία Βαρβάρα, καταλήγοντας σε τραγωδία.

propoli

Η αδερφή του θύματος μίλησε στο newsit.gr, επιβεβαιώνοντας πως ο 57χρονος ήταν ένας καλόκαρδος άνθρωπος, η σχέση του με τη σύζυγό του ήταν εξαιρετική και επίσης φρόντιζε με αγάπη τα παιδιά τους.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχαν προβλήματα και εμένα μου ήρθε ξαφνικό. Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά, τα παιδιά του τα φρόντιζε ήταν πολύ καλός. Ήταν πάντα ευγενικός», ανέφερε.

Από την άλλη η μαρτυρία γείτονα κάνει λόγο ότι η δολοφονία πρέπει να έγινε μπροστά στο παιδί του 57χρονου. Όπως αναφέρει άκουσε δύο πυροβολισμούς και όλα έγιναν όταν ο 57χρονος γιατρός γυρνούσε στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

«Ακούστηκε κάτι σαν αψιμαχία και μετά ένας πυροβολισμός. Βγήκαμε έξω γιατί υπήρχε ησυχία και ακούστηκε και μέχρι να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Κάποιος φώναζε ”τι έκανες…”

Μετά κατέβηκε ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρι, ήταν πίσω η γυναίκα του για να τον σταματήσει και φώναζε ¨εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ¨. Μετά ήρθε η αστυνομία… Δεν μάθαμε γιατί συνέβη, κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Το παιδί πρέπει να ήταν μπροστά.

Μαζί με το παιδί γυρνούσε ο πατέρας. Ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι, προβλήματα προφανώς είχαν που δεν τα ξέραμε εμείς. Ήταν καλοί άνθρωποι, το τουλάχιστον το ζευγάρι, το θύμα με την γυναίκα του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο newsit.gr.

Δείτε επίσης: Αγία Βαρβάρα: Τι όπλισε το χέρι του 69χρονου να σκοτώσει τον γαμπρό του

Loading