Χανιά: Χειροπέδες σε 12χρονο μαθητή μετά από καταγγελία γονέα – «Τον έπιασε από το λαιμό και του έριξε σφαλιάρα»

Στη σύλληψη ενός 12χρονου προχώρησαν οι Αρχές στα Χανιά, έπειτα από καταγγελία πατέρα ο οποίος ανέφερε πως ο γιος του δέχτηκε άγρια επίθεση από άλλους μαθητές.

Ο πατέρας του 12χρονου μίλησε στο zarpanews.gr και είπε ότι ο καβγάς άρχισε στον χώρο του σχολείου στα Χανιά, αφού μια ομάδα μαθητών ενοχλούσε τον φίλο του και τον υποστήριξε.

propoli

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην καταγγελία ο πατέρας, ο γιος του υποστήριξε πως τους έβρισε, λέγοντάς τους να μην ενοχλούν τον φίλο του και εκείνοι, μετά το σχόλασμα, άρχισαν να τον παρακολουθούν και να τον κυνηγούν, πετώντας του πέτρες και κλωτσώντας τον:

«Τα παιδιά είπαν, πως είχαν ζητήσει να μιλήσουν στην πύλη για το θέμα και εκεί τον περίμεναν καμία δεκαπενταριά άτομα ενώ τον περικύκλωσαν τέσσερις.

Ο ένας του πετούσε πέτρες, τα άλλα δυο τον κλωτσούσαν και το ένα τον έπιασε από τον λαιμό και του έριξε σφαλιάρα κοντά στο νεκροταφείο. Βγήκε έξω ένας άνθρωπος από συνεργείο και τους είπε σταματήστε να πετάτε πέτρες.

Το παιδί, προσπαθούσε να μας πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν τον άφηναν, μόλις έφτασε σπίτι και αφού κρυβόταν σε καταστήματα για να “γλιτώσει”, κάποια στιγμή ξέφυγε και πήγε σπίτι και μας πήρε τηλέφωνο.

Έκλαιγε, πήγαμε αμέσως και τον πήραμε και πήγαμε στο σχολείο για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Στο σχολείο ήξεραν μόνο ότι ο γιος μου έβρισε. Αλλά τους είπε πως δεν θα έπρεπε επειδή έβρισε να γίνει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι είναι παιδιά και καμία φορά τσακώνονται, αλλά να γίνεται αυτό.

Όταν υπάρχουν ομάδες και παιδιά που προκαλούν συνέχεια προβλήματα, πρέπει να κάνει κάτι και το σχολείο, δε λέω τα προσέχουν τα παιδιά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, φοβούνται να μιλήσουν. Το παιδί μου είναι καλός μαθητής, ευγενικός, κοινωνικός, εργατικός, αλλά όταν τον ενοχλούν το λέει».

Δείτε επίσης: Αττική: Χειροπέδες σε απατεώνα που υποσχόταν επιστροφές χρημάτων μέσω δανείων

Loading