Έκλεψαν κινητό στη Θεσσαλονίκη και τους τσάκωσαν στην Πιερία – 13χρονος ανάμεσα στους δράστες

Αφού νωρίτερα είχαν κλέψει κινητό τηλέφωνο μέσα από κατάστημα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης στη συνέχεια σε έλεγχο της ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν στην Πιερία τέσσερις νεαροί Ρομά, ανάμεσά τους κι ένας 13χρονος.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, βραδινές ώρες της 02-03-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, κατελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 21, 23, 17 και 13 ετών, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο που αφαιρέθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Αμπελόκηπους. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα κινητά τηλέφωνα, των οποίων ερευνάται το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς.

propoli

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 21χρονος δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ετών, για «Ληστεία» και επιπρόσθετα για παράβαση του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.

Τέλος σημειώνεται ότι ο προαναφερόμενος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και ότι ο 13χρονος δεν έχει προβεί σε έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Δείτε επίσης: Θεαγένειο: Η διοικήτρια παραδέχεται πως δεν υπάρχει αίθουσα ανάνηψης και παραθέτει τις εναλλακτικές επιλογές που υπήρχαν

Loading