Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το σημείωμα της φοιτήτριας πριν από την αυτοκτονία

Το σημείωμα το οποίο βρέθηκε δίπλα στην 23χρονη φοιτήτρια η οποία βρέθηκε κρεμασμένη από τους γονείς στο σπίτι της στην Πάτρα εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές προκειμένου να φωτίσουν τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Όπως αναφέρει το pelop.gr η 22χρονη Α.Β. βρέθηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο στο σπίτι που διέμενε στην οδό Θράκης, στην Πάτρα, από τον πατέρα της.

propoli

Η 22χρονη κοπέλα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Όπως σημειώνει το patrisnews.com, οι γονείς της γνωστοί επιχειρηματίες της Αμαλιάδας, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως το παιδί τους επέλεξε αυτό το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελευταία φορά στην Αμαλιάδα πριν δυο μέρες, με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου να κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της – συγκεκριμένα έδειχνε στενοχωρημένη – δίχως ωστόσο να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Όποιος γνώριζε την 22χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.

Δείτε επίσηςΘεσσαλονίκη: Ο Στέλιος Αγγελούδης επισκέφθηκε την Πλατεία Καούδη και τα γήπεδα Γαλαξία

Loading