πηγή φωτογραφίας: newsit

Ζάκυνθος: Πως της έστησε παγίδα ο σύντροφός της και την εξανάγκασε σε αποβολή

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία με την υπόθεση με την 19χρονη η οποία κακοποιήθηκε και εξαναγκάστηκε από τον ίδιο της το σύντροφο να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορούσε

Ολα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν ο 27χρονος δράστης αλβανικής υπηκοότητας, μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει σε κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού.

propoli

Οταν έφυγαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης από το πατρικό σπίτι της κοπέλας πέρασαν πρώτα από τους φίλους του 27χρονου και στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου.

Ζήτησε από την 19χρονη να περάσουν μαζί την νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε τότε, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας την μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα κι ένα από την κόλπο, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ξημερώματα Τετάρτης (21/2/2024) ο 27χρονος μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού της απέσπασε το κινητό της τηλέφωνο στη συνέχεια της ανέφερε να μην πει τίποτα σε κανέναν κι έφυγε. Η κοπέλα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Σημειώνεται ότι η 19χρονη είχε  φύγει από το σπίτι που έμενε με τον 27χρονο λόγω της συμπεριφοράς του και επέστρεψε στο πατρικό της. Παρ’ όλα αυτά συναντιόντουσαν σε καθημερινή βάση και συνομιλούσαν πολλές φορές στο τηλέφωνο.

Ο 27χρονος βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα κατηγορούμενος για διακοπή κύησης, ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από τους διαρρήκτες που άνοιγαν σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Loading