Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος άντρας που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος άντρας που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το όχημα, καθώς διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων ατόμων χωρίς έγγραφα νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 28χρονου άντρα, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 10-03-2025, στο πλαίσιο περιπολιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο αλλοδαπό άντρα και σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων ατόμων που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο και το όχημα μεταφοράς, ενώ προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Loading

Play