Στην παράταξη «Ξεκινάμε από την αρχή» ο Κώστας Γίδαρης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός καλωσορίζει τον δικηγόρο Κώστα Γίδαρη στην παράταξη «Ξεκινάμε από την αρχή» τονίζοντας: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην παράταξή μας τον Κώστα Γίδαρη με τον οποίον μας συνδέει κοινό όραμα για το δήμο Κορδελιού- Ευόσμου.

propoli

Πιστεύω πως και με τη δική του συμβολή θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για έναν δήμο σύγχρονο, χωρίς αγκυλώσεις, ικανό να αναδείξει τις ικανότητες του.

Ο κ. Γίδαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ξεκινάμε από την Αρχή» και επικεφαλής τον Γιάννη Καμαρινό, είναι μια συνειδητή επιλογή, αποτέλεσμα της απόλυτης σύμπτωσης των απόψεων που έχουμε και οι δύο για το μέλλον του Δήμου μας.

Με την απόφασή μου αυτή, ενώνω κι εγώ τις δικές μου δυνάμεις για να πραγματώσουμε το ίδιο το όνομα – σύνθημα του συνδυασμού μας, να κάνουμε πράξη αυτό που περισσότερο από όλα έχει ανάγκη σήμερα ο δήμος μας, δηλαδή μία δυναμική επανεκκίνηση ύστερα από πολλά χρόνια στασιμότητας, απομόνωσης  και μιζέριας.

Ήρθε νομίζω η στιγμή που αυτός ο μεγάλος όχι μόνο πληθυσμιακά, αλλά μεγάλος και σε δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης Δήμος πρέπει και επιβάλλεται να διεκδικήσει και να λάβει αυτά που δικαιωματικά του αναλογούν και επιτέλους να δουν οι συνδημότες μας και την καθημερινότητα τους να βελτιώνεται και έργα να γίνονται και τα προβλήματα να λύνονται.

Και φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο να υπάρχει στους διοικούντες το τρίπτυχο γνώση, εμπειρία και βούληση, αυτά λοιπόν τα στοιχεία τα οποία ευελπιστώ και οι ίδιοι οι συμπολίτες μας να διακρίνουν σε εμάς, συγκεντρώνονται όλα και στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου άλλα και στο σύνολο του συνδυασμού μας.

Είμαι βέβαιος λοιπόν πως η επόμενη ημέρα, με την εκλογή της παράταξης μας στη διοίκηση του Δήμου, επιφυλάσσει ένα καλύτερο μέλλον για τους συνδημότες μας αλλά και για τον τόπο που αγαπάμε».

Loading