Υποψήφια στην Α’ Αθήνας με την ΝΔ η Φωτεινή Πιπιλή

Την υποψηφιότητά της για βουλευτής στην Α’ περιφέρεια της Αθήνας με την Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε η Φωτεινή Πιπιλή. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

Βιογραφικό Φωτεινής Πιπιλή:

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από την ορεινή Ολυμπία. Επί 35 και πλέον χρόνια εργάστηκε σε δημόσια και ιδιωτικά κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες και περιοδικά. Μεταξύ άλλων η κ. Πιπιλή έχει διατελέσει βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ (2007-2014), τακτικό Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης (2012-2014), δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων 1986-2004, μεταβατική δήμαρχος Αθηναίων, λόγω αποχώρησης της Ντόρας Μπακογιάννη έως ότου εκλεγεί νέος δήμαρχος, και υποψήφια νομάρχης Αθηνών με τη ΝΔ το 2006.

Τον Ιούλιο του 2018 η κ. Πιπιλή ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη σύμβουλός του. Η κ. Πιπιλή έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, όχι μόνον για τη δημοσιογραφική της διαδρομή, αλλά και για τους αγώνες της για τα δικαιώματα της γυναίκας, το περιβάλλον και την προστασία των ζώων.

Loading