Αναστασία Τζαμπαζλή: «Η ΝΔ ενδιαφέρεται για τη Δυτική Θεσσαλονίκη»

Την πίστη της ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Θεσσαλονίκη εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Τζαμπαζλή, μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Αριστερά και Δεξιά στα FM», με τους Χρήστο Τσαλικίδη και Θωμά Καλέση.

propoli

«Είμαι η μοναδική υποψήφια που έχω γεννηθεί, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπώ 150.000 κόσμο –αναφέρομαι στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων- μίας περιοχής με μεγάλες δυνατότητες. Η ΝΔ ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης», δήλωσε αρχικά η κ. Τζαμπαζλή.

Έχοντας γεννηθεί και δραστηριοποιηθεί έως και σήμερα στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η ίδια γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της περιοχής. Εύλογα, λοιπόν, ρωτήθηκε για την επόμενη μέρα που οραματίζεται.

«Θα ήθελα να σηκωνόμαστε το πρωί σε μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα και να μην μας κόβεται η ανάσα από την ατμοσφαιρική ρύπανση και τη δυσοσμία. Στην ατμόσφαιρα δεν υπάρχουν σύνορα, βεβαίως. Γι’ αυτό και θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Μας έχουν πει, για την ώρα, ότι γίνονται κάποιες μελέτες, χωρίς ακόμη να έχουμε βρει την αιτία του προβλήματος της δυσοσμίας», ανέφερε αρχικά η Αναστασία Τζαμπαζλή, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο πρόβλημα της ανεργίας.

«Θα ήθελα επίσης να υπάρξουν περισσότερες θέσεις εργασίας στην περιοχή μου, να μειωθεί η ανεργία. Κάπως έτσι φαντάζομαι -και θα ήθελα- να είναι η επόμενη μέρα για τη Δυτική Θεσσαλονίκη», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Καμπανάκι» για την έλλειψη ασφάλειας

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της ασφάλειας στην περιοχή, λέγοντας:

«Η Μοναστηρίου είναι δύο λεπτά από το Βαρδάρη. Εδώ η παραβατικότητα έχει ξεφύγει. Πριν από δύο ημέρες, βρέθηκα στο Κορδελιό με καταστηματάχες και αυτό ήταν το πρώτο πρόβλημα που μου ανέφεραν. Ακόμη και στις 7-8 το βράδυ είναι επικίνδυνα. Δεν είναι δυνατόν να φοβόμαστε να περπατήσουμε στο δρόμο!», αναρωτήθηκε.

Η στήριξη στη μεσαία τάξη και η ανάπτυξη

Η Αναστασία Τζαμπαζλή είναι ελεύθερη επαγγελματίας, καθώς και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει, λοιπόν, από πρώτο χέρι τα προβλήματα των επαγγελματιών και θεωρεί ότι τα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακουφίσουν την αγορά.

«Το πρόγραμμα της ΝΔ έχει ως στόχο να δημιουργηθεί και πάλι, να στηριχθεί η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Αυτό θα καταστεί εφικτό όταν θα μειωθεί άμεσα ο φορολογικός συντελεστής στο 20%, από το 28% που είναι σήμερα, όταν για τον ελεύθερο επαγγελματία θα μειωθεί ο φόρος στο 24% από το 40%, όταν θα αυξηθεί το όριο υπαγωγής στο ΦΠΑ. Αν δεν προχωρήσουν όλα αυτά τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η ΝΔ, πώς θα προχωρήσει η οικονομία;»

Σύμφωνα με την ίδια, εξάλλου, «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ένα δομημένο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο προσπαθούν κάποιοι να αντιμετωπίσουν με fake news περί απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, περικοπής επιδομάτων κ.α.».

Γιατί κάποιος να ψηφίσει την Αναστασία Τζαμπαζλή

Ερωτηθείσα γιατί κάποιος να βάλει σταυρό δίπλα στο όνομά της, στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, η κ. Τζαμπαζλή απάντησε:

«Γιατί γνωρίζω καλά τα προβλήματα της κοινωνίας, είμαι άνθρωπος της αγοράς, κινούμαι σε αυτήν και θα συνεχίσω να το κάνω και την επόμενη τετραετία. Θα συνεχίσω να ζω στη Δυτική Θεσσαλονίκη, να αφουγκράζομαι τα προβλήματα των συμπολιτών μου και να μάχομαι για την επίλυσή τους».

Loading