Απειλητικά μηνύματα στο εκλογικό κέντρο του Γ. Καμαρινού

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

propoli

Είναι γεγονός πως η πόλωση μεταξύ των δύο υποψηφίων δήμαρχων για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα μετά την οριστικοποίηση του γεγονότος ότι Γιάννης Καμαρινός και Κλεάνθης Μανδαλιανός θα «μονομαχήσουν» στον δεύτερο γύρο για τον δημαρχιακό θώκο, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Και λέμε μέχρι σήμερα διότι ένα γεγονός που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο εκλογικό κέντρο του πρώτου αλλάζει τα δεδομένα και διαμορφώνει ένα άσχημο κλίμα ενόψει των εκλογών της Κυριακής που κρατήθηκε σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό αφορά άγνωστο ο οποίος τηλεφώνησε στο κεντρικό εκλογικό τμήμα του Γ. Καμαρινού στον Εύοσμο και εκτόξευσε απειλές προς τους στενούς συνεργάτες, οι οποίες όμως είχαν αποδέκτη τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο Ευόσμου – Κορδελιού.

Από την πλευρά τους, οι συνεργάτες του Γιάννη Καμαρινού παρά τις απαράδεκτες απειλές, παρέμειναν ψύχραιμοι δεν παρέλειψαν ωστόσο να τονίσουν ότι τέτοιου είδους πρακτικές παραπέμπουν σε προεκλογικές περιόδους του παρελθόντος και σε άλλες εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί από τη χώρα και χαλούν το καλό κλίμα που κρατήθηκε μέχρι τελευταίας στιγμής.

Loading