Γέμισε το Ζηρίνειο της Κηφισιάς ο Νίκος Ρωμανός

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και παρουσία χιλίων και πλέον φίλων και υποστηρικτών του, που γέμισαν το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο της Κηφισιάς, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) την πρώτη, μεγάλη προεκλογική εκδήλωσή του, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκος Ρωμανός.

propoli

Ο τέως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ξεσήκωσε το κοινό, μιλώντας από καρδιάς και ζητώντας τη στήριξη του κόσμου, με τον πρώτο από τους τέσσερις σταυρούς των πολιτών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα.

Με κεντρικό σύνθημα «Ανανέωση στην πράξη», ο κ. Ρωμανός πολιτεύεται για πρώτη φορά, εξηγώντας ότι σηκώθηκε από τον καναπέ του, όχι απλώς γιατί έχει τρέλα για την πολιτική, αλλά γιατί επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει η Ελλάδα «μια κανονική, δυτική χώρα. Με χαμηλότερους φόρους, περισσότερες ευκαιρίες και θέσεις εργασίας για όλους, αλλά και περισσότερη ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές».

Τον Νίκο Ρωμανό προλόγισαν με θέρμη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Μάκης Βορίδης, ο οποίος εξήρε τη μαχητικότητά του, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

Μάλιστα, μήνυμα με θερμές ευχές για την επιτυχία του στον προεκλογικό αγώνα έστειλε για τον Νίκο Ρωμανό και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, ενώ το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Καιρίδης και Ιωάννα Καλαντζάκου, ο Γραμματέας Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, Γιώργος Σταμάτης, η υποψήφια ευρωβουλευτής Βασιλική Λαζαράκου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Εβίνα Γιακουμάτου, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, πληθώρα αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών, αλλά και πολλοί απλοί πολίτες και φίλοι του κ. Ρωμανού.

Loading