Γκιουλέκας: Στις 7 Ιουλίου ζητούμε την θετική ψήφο των Ελλήνων πολιτών

«Από τα χείλη των κυβερνητικών στελεχών ακούμε όλη μέρα “Ο Μητσοτάκης αυτό… Η Νέα Δημοκρατία εκείνο…”! Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές δεν λένε κουβέντα για το τι θα κάνουν. Δεν λένε τίποτα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ακούμε λέξη από τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του για το σχέδιό τους για την επόμενη ημέρα!», σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, και πρόσθεσε:

propoli

«Ακόμη και η κυβερνητική εφημερίδα δεν ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τη Νέα Δημοκρατία! Εάν εμμέσως πλην σαφώς οι σημερινοί κυβερνώντες παραδέχονται ότι απέρχονται, ας το πουν καθαρά ότι ρίχνουν πετσέτα και δεν κατεβαίνουν στις εκλογές…».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, και η Νέα Δημοκρατία έχουν εξηγήσει το πρόγραμμά τους με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία! Δίνουμε έναν σκληρό αγώνα για να πείσουμε ολοένα και περισσότερους Έλληνες πολίτες, γιατί επιζητούμε την θετική τους ψήφο στις 7 Ιουλίου! Δεν θέλουμε να καρπωθούμε την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει μονίμως ότι ο γιαλός είναι στραβός. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι εκείνοι αρμενίζουν στραβά!».

Loading