Επίσκεψη του υποψ. Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Ι. Καμαρινού στο ΕΚΘ

Ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή».

propoli

Ο κ. Τσαραμπουλίδης ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου και τους υποψήφιους συμβούλους για το θεσμικό ρόλο και τις δραστηριότητες του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου.

Κατά τη συνάντηση δόθηκε έμφαση στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή. «Ο δήμος Κορελιού- Ευόσμου είναι από τις περιοχές που κατεξοχήν χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΘ.

Επιπλέον,παρουσιάστηκαν στοιχεία για τους δείκτες απασχόλησης, την κατάσταση στον εργασιακό χώρο και τέθηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής. «Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε παρόντες και πρόθυμοι να βοηθήσουμε μέσα από τον θεσμικό μας ρόλο», τόνισε ο κ. Τσαραμπουλίδης.

«Είχαμε μια ιδιαιτέρα εποικοδομητική συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να επενδύσουμε σε στενή, ουσιαστική συνεργασία ώστε να έχουμε αποτελέσματα και όφελος για τον τόπο μας. Ως διοίκηση του δήμου Κορδελιού -Ευόσμου θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καμαρινός.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΘ Δημήτρης Σιαμπάνης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Βασίλης Καραγιαννάκης, Δημήτρης Τούμπας, Παναγιώτα Σεβρή, Δημήτρης Αναγνώστου.

Loading