Και η Κ. Γούλα υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Η Καλυψώ Γούλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στις εκλογές της παράταξης «Πρωτοβουλία» και ως εκ τούτου θα είναι και αυτή υποψήφια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

propoli

Συγκεκριμένα, η Κ. Γούλα, έλαβε 25 ψήφους έναντι 21 που έλαβε η συνυποψήφια της παράταξης, Έλλη Χρυσίδου. Συνολικά ψήφισαν 55 άτομα, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι από τους 68 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

Τούτο σημαίνει ότι η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μπουτάρη στην προεδρία της παράταξης, που έχει κερδίσει μέχρι τώρα δύο φορές συνεχόμενες το χρίσμα στη διοίκηση του κεντρικού δήμου.

Μετά το αποτέλεσμα η κ. Γούλα έστειλε μήνυμα ενότητας τονίζοντας πως «είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι. Η «πρωτοβουλία» δεν είναι απλά μια παράταξη που ήρθε, πέρασε και δεν ακούμπησε. Αφήνει καθημερινά το αποτύπωμά της. Υπάρχει ένα πρόγραμμα από το 2011 το οποίο είναι σε διαδικασία υλοποίησης. Συνεχίζουμε, θα συνεχίσουμε και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Επίσης πρόσθεσε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να αποσυρθεί και πρόσθεσε πως θα διασφαλίσει τη συνέχεια και την πορεία της Πρωτοβουλίας γιατί «εκεί είναι τόσος κόσμος που μας έχει ψηφίσει σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και θέλει να μας ξαναψηφίσει, πιστεύοντας ότι πρέπει να συνεχίσουν τα στοιχεία που έχουν πρυτανεύσει μέσα στην πόλη και την έχουν κάνει να αλλάξει».

Loading