Καραγιαννακίδης: «Στις 7 Ιουλίου η χώρα γίνεται γαλάζια»

Του Αντώνη Τσολναρά

propoli

Μήνυμα νίκης στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καραγιαννακίδης, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές της παράταξης στο roof garden του Porto Palace.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Νίκου Καραγιαννακίδη ήταν μεγάλη, καθώς αν και με βροχερό καιρό, από νωρίς το βράδυ δεκάδες άτομα κατέκλυσαν την ταράτσα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που το κεντρικό προεκλογικό της σύνθημα ήταν «Ώρα για πολιτική αλλαγή… ελάτε να μιλήσουμε», ο Νίκος Καραγιαννακίδης συναντήθηκε με δεκάδες φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές, ενώ αρκετός κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης που ασκεί μάλιστα και μάχιμη δικηγορία εδώ και 20 χρόνια.

Ο τελευταίος έγινε δέκτης δεκάδων ευχών στην προεκλογική του προσπάθεια, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Στις 7 Ιουλίου η χώρα θα ξαναγίνει γαλάζια» Ο κ. Καραγιαννακίδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό: για την επόμενη μέρα της χώρας μας και για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έφτασε, στις 7 Ιουλίου η χώρα θα ξαναγίνει γαλάζια, όπως στις 26 Μαΐου και αυτή τη φορά πιστέψτε με, θα είναι πιο γαλάζια. Ο ελληνικός λαός θα αποδοκιμάσει στην κάλπη την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο του Politik.gr εδώ:

Μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη, Νίκος Καραγιαννακίδης!

Gepostet von politic.gr am Montag, 24. Juni 2019

 

 

Loading